Sunday, May 24, 2009

Pemandangan dan bunga di sekitar kg Wallrabenstein...

Biasanya hari Ahad iaitu hari minggu tidak banyak aktiviti yang dilakukan. Anak2 pun boring je asyik dok tonton tv je sepanjang hari... lalu anak2 pun ajak alrijal untuk berbasikal mengelilingi kampung Wallrabenstein. So teringat kepada basikal yang diberi oleh Prof Helen baru2 ini maka tanpa banyak fikir alrijal terus menyuruh anak2 bersiap. Selain bawak anak beerbasikal nak bagi isteri study sebab besok dah exam....harap dapat study dalam suasana condusive....kalau anak2 kat umah tahu2 aje ler....bising tahap gaban la...hihihi

So seronok bukan main la anak2 kalau dapat berbasikal... so sambil2 berbasikal tu alrijal sempat snap menyenap gambar2 untuk dijadikan kenangan kat kampung ni... Oleh kerana akhir bulan 6 ni kami akan berpindah ke tempat baru. Yang jadi problem sekarang ni tempat untuk berpindah tak tahu kat mana lagi....notis keluar rumah dah bagi....aisehhh camner ni....Sebenarnya tengah mennunggu tempat praktikal yang diwajibkan oleh pihak uni...

So ini lah gambar2 yang sempat diambil....so mari kita tengok ok ke tak jurugambar amatur ni ambik gambar..heheheh...untuk lebih jelas klik kat gambar...























































No comments:

Luxembourg, German (Saarbrucken dan Homburg)

Gambar kenangan di Hamburg

Video Klip Ziarah Ukhuwah di Hamburg

Loading...